We are…

Skilled Developers
Partnerë të besueshëm
Zgjidhje me kosto efektive
Staf me eksperiencë

Expert Programers. Quality Assurance.
Collaborative Approach. Client Satisfaction Guaranteed.
Competitive Pricing. No Compromises on Quality.
Years of Industry Expertise. Proven Track Record.

Ne ofrojmë...

Zhvillim të faqeve të internetit dhe zhvillim të aplikacioneve mobile

Në KosovoWeb, ne ofrojmë shërbime të personalizuara për zhvillimin e faqeve të internetit dhe aplikacioneve mobile, që janë të përshtashme për të plotësuar nevojat unike të biznesit tuaj. Ekipi ynë i zhvilluesve me përvojë përdor teknologjitë më të fundit për të ofruar zgjidhje të skalueshme, të besueshme dhe miqësore ndaj përdoruesit. Nga front-end design deri te back-end development, kemi ekspertizën dhe përvojën për të sjellë vizionin tuaj në jetë.

web development

Mirëmbajtja e softuerit dhe Testimi i Sigurisë së Cilësisë

Mirëmbajtja, përditësimi dhe funksionimi pa problem i softuerit tuaj është thelbësore për suksesin e biznesit tuaj. Prandaj, KosovoWeb ofron shërbime të plota për mirëmbajtjen e softuerit dhe testimin e sigurisë së cilësisë. Ekipi ynë do të sigurojë që softueri juaj të funksionojë si duhet, të jetë pa gabime dhe defekte, dhe të jetë i sigurt nga kërcënime potenciale.

Out-Staffing & Out-Sourcing

Nëse keni nevojë për të zgjeruar ekipin tuaj të zhvillimit në mënyrë të shpejtë dhe me kosto efektive, shërbimet tona "out-staffing" dhe "out-sourcing" janë zgjidhja e përsosur. Ne ofrojmë zhvillues të dedikuar, që mund të punojnë nga distanca në projektet tuaja, duke ju ofruar fleksibilitet dhe kontroll për të menaxhuar procesin tuaj të zhvillimit në mënyrë efikase. Ekipi ynë do të bashkëpunojë me stafin tuaj ekzistues për të ofruar rezultate të cilësisë së lartë në kohë dhe brenda buxhetit.

Faqe interneti / Aplikacione

Developers

SEO / Marketing

Shërbime online

Puna jonë...

software development

Logistics

hire developers

Management System